Sandra Bugter

"Al doende leert men"

Het cateringbedrijfje van Sandra Bugter is zwaar getroffen door de coronacrisis. Toch heeft de crisis volgens haar ook voordelen gehad: ze was gedwongen enkele innovaties door te voeren. Sandra vertelt:

student-849825_1920

Bron: StartupStockPhotos via Pixabay

Er zijn in de coronatijd bepaalde dingen ontwikkeld die toch wel handig zijn. Als cateraar had ik normaal nooit aan een webwinkel gedacht, maar toen dacht ik:

"Ja, dat is toch handiger: contactloos."

Voorheen ging alles per factuur. Eerst ging er een offerte uit en dan een factuur. Als je geld binnenkwam, ging je leveren. Je besprak met de klant hoe en wat, maar voor een menu voor één persoon hoef je dat natuurlijk niet meer te doen. Ik heb nu een webwinkel en daar staat het op: de algemene voorwaarden, klikken en dan door naar de volgende. Al doende leert men. Dat is het goede aan de coronacrisis.

Bron: Project ‘Hoe gaat het met ons? Flevolanders in coronatijd’, interview met Sandra Bugter op 26 november 2020 te Zeewolde.

Alle rechten voorbehouden